måndag 31 oktober 2011

Godmorgon!

Godmorgon alla fina människor där ute!

Jag vaknade nyss, eller aah, för 12 minuter sen, haha :) Nu så blir det att klä på sig, sminka sig, fixa till rummet lite, och sen blir det att dra iväg till arlanda! Som jag har sagt tidigare så kommer jag antagligen inte att ha tillgång till internet när jag är där uppe, men jag har fixat tidsinställda inlägg under veckan. så minst två stycken per dag borde det komma upp, sen om jag får chansen och internet så kommer jag hålla er uppdaterade om vad jag gör ;) Jag tror att ni kommer att gilla de tidsinställda inläggen, några är bildinlägg, några är träningstips och några är lite andra tips ;) Så glöm inte att hålla utkik! ;)Sen så vet ni att det är okej att kommentera, dock så kommer jag inte kunna svara på en gång, men det hoppas jag att ni förstår! 

4 kommentarer:

Evve- En helt vanlig knasig tjej! sa...

Kul att du är med i Veckans Blogg, hoppas allt är bra med dig?
Kramizar Evve!

cassandra sa...

sv; haha men gud vad konstigt ^^ säg till när det funkar ;)

emilia sa...

ha det toppen ! :)

malin sa...

Nu finns vinnarna av "Veckans blogg" uppe på bloggen. Vann du inte, så får du gärna anmäla dig igen här: http://mallemusic.blogg.se/2011/october/veckans-blogg-vecka-44.html :)

Jag har också en tävling där man kan vinna ett presentkort på 150 kr på Smyckesboxen.se, läs mer här: http://mallemusic.blogg.se/2011/october/vinn-ett-presentkort-pa-150-kr-pa-smyckesboxe.html :D