onsdag 14 december 2011

åsikter

Bara för att man tycker en sak, är den fel då? Om jag skulle skriva att något är bra eller dåligt här på bloggen, ska folk gå och peka finger och skrika bitch efter en? Inte för att jag tar åt mig, men jag tycker att det är lite dagisnivå på det hela. Tycker det är roligt att jag ens tar upp det. Men jag måste få veta. Om jag tycker att något är bra eller dåligt, har jag inte rät att tycka det utan att bli kallad för saker? Tell me if i'm wrong.
Som sagt, jag borde egentligen inte ens skriva det här.Men jag klarar av att få kritik, dålig som bra. Jag klarar av att folk börjar kalla mig saker. Men jag klarar inte av att folk tar det livsseriöst om dom får kritik. Man gör inte saker om ni inte är beredda att ta kritik. Så jag måste va beredd på att få kritik på bloggen t ex.

Behöver er hjälp. Är jag helt ute och cyklar, eller har jag en poäng?EDIT: Fick en kommentar som löd ungefär "bra, nu kommer du få mycket kritik för många inte gillar dig". Kritik behöver inte vara något dåligt. Det kan vara positiv eller negativ kritik. Och om man får kritik så är det oftast en förklaring till varför det var dåligt, och vad man kan göra bättre, vad det var som var bra. Så kritik vill jag gärna ha. Det gör ju mig till en (i det här fallet) bättre bloggare. Sen däremot kommentarer som "du är ful", "ingen gillar dig", och andra negativa kommentarer, det är bara onödigt. Tyck det gärna, men skriv det inte? Gå inte in på min blogg? OCH VARFÖR SKA MAN INTE VÅGA STÅ FÖR SIN ÅSIKT? VARFÖR ÄR MAN ANONYM? det är ju bara fegt..?

7 kommentarer:

MyzaaN sa...

det beror ju lite på om vad du tycker och tänker om.. en del ämnen är känsligare än andra!

L I N N sa...

Eftersom att det är DIN blogg ska du få skriva vad du tycker och tänker! Om folk då blir upprörda är det väl bara för dom att sluta läsa din blogg!

Anonym sa...

skönt för dig om du nu kan tåla kritik för du kommer nog få väldigt mycket.
Du har många som inte gillar dig

Malin/yummies sa...

Sv: Haha, vad roligt :D Då vet du vad du ska kolla på när du är på dåligt humör ;)

Vilken söt, julig header du har förresten! :)

ADARAS.se - din bloggtidning på nätet! sa...

Tycker helt klart att man ska få skriva vad man vill och vad man tycker! :)

Sen finns det ju alltid nissar som ska tycka till om allt också!

EMMAS!- julkalender i bloggen sa...

ja man får skriva vad man vill ^^ höhö kram :)

Anonym sa...

grejen är att du kan ju inte stå för din åsikt heller.
när du blev frågad vad du tyckte om showen så sa du någonting annat än vad du skrivit på din blogg
och du säger att du inte vill ha elaka saker i dina kommentarer men du skrev ju ett inlägg som var elakt om en massa personer?
du är en dum ko som inte ska yttra sig överhuvudtaget helt enkelt för du gör bara bort dig