torsdag 3 november 2011

än är jag inte död!

Förlåt för att ni inte har fått så mycket uppdate av mig, men har ju faktiskt lov? Tror ändå inte att så många sitter hemma framför datorn och kollar bloggar? Men kan ju säga vad jag har gjort dom här dagarna.

I måndags så åkte vi ju upp hit, och vi var på Bruntegården resten av dagen/kvällen. När vi kom hem så kollade vi på film. Dagen efter, i tisdags, så var det den första november. Jag och Lehandro myste hela dagen för vi firade 11 månader! En månad kvar, sen har vi varit tilsammans i ett helt år? Crazy?! I alla fall, vi myste hela dagen, degade i sängen och kollade på massa filmer, mysigt värre. Igår onsdag så åkte vi till Bruntegården för att jobba, vi serverade lunchen. Jobbigt att jobba, men väl behövligt, måste ju ha pengar ;) Snart är det ju dags att köpa julklappar.. Idag så har vi inte hunnit göra så mycket, vi vaknade, sen satte jag på Pirates of the caribbean; Dead mans chest (det är tvåan) och Lehandro kollade på Glee. När Pirates är slut så tänkte vi plugga lite, vi har massa svenska att göra :( så det lär vi fixa, sen så tror jag att jag vill gå ut och gå, vi får ta en låång omväg till affären. Sen så ska vi kolla på Spy Kids 4, likelike!

-oredigerade bilder-

 bruntegården
 mina ögon
en blomma med rättvik/siljan bakom

Måste säga att ni är världens bästa som kommenterar och allt! Men som sagt, ni får ursäkta om jag svarar segt, men internet är inte det bästa här uppe. Men svarar så fort jag har möjlighet!