söndag 23 oktober 2011

Parfymer!

Fick nyss två helt underbara dofter av mamma, och de kommer från Versace. Om ni är på jakt efter nya parfymer så rekomenderas dem här!
Sensualitet, transparent och ljus! En unik juvel av beundransvärd skönhet! En fräsch och sprudlande blommig doft. Skiner med eldig intensitet och gnistrar som bara en diamant kan gnistra!
Den lysande citronen från Diamante och den fräscha päronsorbén blandas med de sprudlande noterna från bergamott och den dynamiska accenten från neroli. Hjärtat består av apelsinblomma som lyser igenom strålarna från fresian och den naturliga doften från lotusen. Sensualiteten från ambraträ, den soliga och vibrerande karaktären från den söta palo santoträdet, förfinas av myskens närvaro. Så gillar du citrusdofter är den här att rekomendera till dig!
Pris
30 ML - 435:-
50 ML - 695:-
90 ML - 895:-

Versace Bright Crystal EdT
Versace Bright Crystal är en överraskande och sensuell doft för den självsäkra och starka kvinnan som gärna visar sin kvinnlighet och som alltid är glamorös. Doften har en mycket tilltalande förpackning som utstrålar både kvinnlighet och lyx. En blommig doft med fruktiga inslag.

Pris
30 ML - 435:-
50 ML - 695:-
90 ML - 895:-

2 kommentarer:

Evve- En helt vanlig knasig tjej! sa...

Heej! :)
Nu är de 5 vinnarna i min Veckans Blogg dragna, kika in och se om du blev en av dem :D
Direktlänk: http://evvesliv.blogg.se/2011/october/veckans-blogg-4.html#comment
Anmäl dig gärna igen, du får vara med igen även om du var en av dem som vann, och kom ihåg att du har större chans att vinna om du länkar tävlingen eller följer mig via bloglovin!
Kramizar Evve!

frida sa...

Sv. okej, jag har lagt till dig nu :) kram <3