söndag 30 oktober 2011

-20,5 cm

ni som har läst min blogg ett tag, eller ialla fall några veckor vet säkert om att jag har socker beroende men att jag håller påatt fixa bort det, och att jag har börjat träna. Jag kan säga såhär, Det jag har ätit den här veckan + förra helgen är tillsammans ungefär hälften av vad jag kunde trycka i mig på en dag. Så riktigt stor framgång där! Har valt bort cola, jag väljer hellre att dricka vatten. Igår köpte jag godis för 19;-, men åt bara upp en tredjedel. Jag och Lehandro köpte chips idag, men jag har inte ätit en enda, har till och med chipspåsen här? Det + att jag träna har redan ändrat min kropp, och jag tänkte skriva upp så att ni får veta att det faktiskt händer saker bara man rör på sig och slutar äta så mycket onyttigt!

Jag mätte mig med måttband förra torsdagen, och jag gjorde det igen den här torsdagen. När jag såg resultatet så blev jag så himla glad!

Har förlorat 6,5 cm runt magen
Har förlorat 7,5 cm runt bröstet/precis under tuttarna
Har förlorat 1 cm runt överarmen (känns bra då jag inte tränar armstyrka, har blivit av med den cm bara av kondition!)
Har förlorat 3 cm runt låret
Har förlorat 2 cm runt vaden

Under veckan som gick så kom jag på att jag ville mäta mig på flera ställen (Höften, rumpan och midjan), men de resultaten får ni reda på nästa gång jag mäter mig ;)

Den här veckan var det tänkt att jag skulle träna mycket mer än vad jag har gjort, men har mens nu, så min kropp har ont nästan överallt och känner mig orkeslös. Så himla tråkigt! Och nästa vecka så tror jag inte att det kommer bli så mycket träning heller, jag och Lehandro ska åka iväg till Dalarna. Men vi tränar ju tillsammans, så vi kommer nog köra situps, armhävningar, gå ut och gå, bara för att hålla igång. Vill verkligen få min drömkropp!

2 kommentarer:

jennie sa...

sv; hhaha .. visst är jag (a)
nej men det va lite små elakt :(
jag ska börja kommentera så mycket jag kan, om jag bara kommer på vad jag ska kommentera :D

amen säg till då när du kan/vill osv.. :dd <33

jennie sa...

sv; hhah, tackdu..
saknardej din jävel :( !

hihi vabra, så gör jag ett till dej nuuuu :D som kommer upp nu ;) <33

KKYSS <33