torsdag 29 september 2011

Vad är det för skit?

Åhh vad arg jag blir!
Jag kan mobil logga och så med olika appar jag har, och set ska fungera att gör det, men det gör det ibte, den vill ibte.. CP!

Aja, kan iaf berätta vad jag ska hitta på för bus nu.
Väntar på bussen nu (som kom precis efter jag hade skrivit det, så sitter på bussen nu ist) och ska till Väsby centrum. Där ska jag först gå till en optiker och kolla vad en synundersökning kostar, och ska antagligen glra en. Man måste ju ha en sån för att kunna övningsköra/ ta körkort. Och ska ju börja övningsköra nu i oktober, så måste skynda mig ;) fast hoppas jag inte ska göra den idag, för tror jag lyckades få mascara i ögat när jag sminkade mig, så har haft grejjer i ögonen hela dagen = stort minus om man ska göra en synundersökning?

Efter jag har kollat upp mina ögon så ska jag till hälsokost för att köpa kokosfett till min moder, för vi ska äta pannkisar till middag (nyttiga såklart?) idag :D kan slänga upp bild + recept så att ni också kan gotta er med gott samvete!

Ett tips till er är att använda kokosfett istället för smör, dels för att de är bättre för kroppen, och det ger mycket smak till maten. Så skippa smöret och kör med kokosfett!

1 kommentar:

My Bjerregaard sa...

synundersökningen kostar 95 kronor om du inte redan varit där och fått reda på det! :) Tar typ 5 minuter :) <33