söndag 18 september 2011

tips mot att bli en bättre bloggare


♥-Uppdatering.
Det är riktigt tråkigt att läsa en blogg som uppdaterar typ en gång om dagen och ibland försvinner och inte skriver nått på någon vecka. Jag tycker typ att fem inlägg om dagen är lagom, även om det är svårt att hinna. Kör på tidsinställda inlägg så är problemet borta!


♥-Bilder.
En blogg utan bilder är skit tråkig, men det är fotobloggar också! Lagom är bäst

♥-Design.
Designen ska se inbjudande ut, asså ingen ful design som man gjort på nån minut! Det är inte kul att blogga om man har en ful design heller tycker jag. Om man inte är så bra på att göra det själv så kan man ju be någon designblogg att göra det åt en.

♥-Innehåll.
Ingen bryr sig om du och Anna har varit i skolan, asså dagböcker är tråkigt att läsa tycker jag. Klart man ska skriva om vad man har gjort, det är ju lite det en blogg är till för men inlägg som: "Hej!, nu är jag i skolan, hörs senare. " är tråkiga att läsa tycker jag. Man kan tex. tipsa om grejer, lägga in dagens outfit, video osv. Då blir det mycket intressantare att läsa.

♥-Videoblogga
Tycker att det är tråkigt med bloggar som bara har text, man borde ha minst en videoblogg i veckan det blir roligare för läsarna! Första gången(gångerna) känns det säkert konstigt, men man vänjer sig.


Tog listan av en annan bloggare, och jag la till lite själv, men klicka här för att besöka henne!

2 kommentarer:

mwiklund - fotoblogg sa...

sv: bara bra med mig, sj då? :)

Anonym sa...

SUPERbra inlägg, kommer defenitivt börja blogga bättre nu!