fredag 23 september 2011

för att gå ner i vikt, del 5


ÖVRIGA TIPS
För att hålla koll, se till att man inte går för långt och ser resultaten mer gör jag så här;

Mät dina kropps mått. Midja, lår, bröst, överarmar, mage, rumpa osv. De ställerna du vill se resultat på! Då ser man det mycket lättae än om man bara tittar sig i spegeln.
 

Väg dig. Vikten är inte det viktigaste i det här egentligen eftersom muskler väger mer än fett och om du kanske har tänkt att gå ner 15 kg så kanske 10 räcker och du ser smalare ut än om du hade gått ner 15 kg och inte tränat eftersom fettet har försvunnit och du ser slank och vältränad ut istället. Förstår ni?


 
Skriv ner allt i ett anteckningsblock. Vad du väger, dina mått och vad du äter VARJE dag. Alla måltider och även om du tex, äter en frukt någon gång eller om du har druckit alkohol osv. Det hjälper dig att hålla koll. tex "oj, jag kanske inte borde dricka så mycket alkohol" Eller om måltiderna inte är varierande. Väg dig och mät dina kroppsmått en gång i veckan och skriv ner. Bli inte ledsen om det inte ger resultat från början. DET TAR TID. Tänk på det! :)


Ät inget godis, bullar, chips, mc donalds, take-away, burger king osv. You get my point. Läsk är också förbjudet. Sötsuget försvinner efter ca 6 veckor om man är sockerberoende. Se inte det här som något plågsamt. Du gör dig och din kropp en tjänst. Du kommer må mycket bättre och orka mer. I början är det jobbigt men sedan blir det en vana. Kom också ihåg att du behöver kolhydrater när du tränar! (Pasta, potatis, bulgur osv)


3 kommentarer:

mohammedi sa...

Hejsan, jag är Mohammedi som driver en stor blogg!
Jag fick äran att göra en tävling där man vinner två bilijetter ( en till dig och en till någon )
och se RIHANNA live här i SVERIGE, HENNE LOUD TOUR KONSERT!!
Vill du också vara med så går du in på den här länken , kommentera att du är med osv..
http://mohammedialdebis.blogg.se/2011/september/vinn-tva-bilijetter-till-rihannas-loud-tour-k.html#comment

Lycka till och ha en bra dag!

clara sa...

sv tack för tipsen! :)

jocke sa...

Klart vi kan följa varandra:D